Indraznesc
Adăugată de Alexman in 10/07/2016, citită de 3.753 ori
Autor: Alex Pamparau, Categorie: Audio
Indraznesc

Vă prezint cu drag albumul ”Îndrăznesc”(2016)!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru oportunitatea de a-l sluji și doresc din toata inima să o fac cu îndrăzneala și cu folos. Deasemenea, mulțumesc tuturor care au participat într-un fel sau în altul la realizarea acestui album: Daniel Carcea, Marius Spatacean, Beniamin Pascariu, Daniela Pamparau, Corneliu Matei. Mulțumesc familiei și tuturor celor care m-au purtat în rugăciunile lor.

Inregistrare, mixaj și mastering – Daniel Carcea

Foto- Emma-art images

Design graphic – Dani Condruc – Leverage Craft

Dacă doriți să achiziționați acest album, puteți face comandă la adresa de email: [email protected] sau pe facebook: Alex Pamparau.

 Albumul se poate achiziționa și în format digital de pe Amazon, Itunes, Google Play.

Albumul ”Îndrăznesc” a fost lansat în data de 2 iunie 2016 la Biserica Creștină după Evanghelie ”Betel” din Dorohoi, județul Botoșani.

Conține 8 piese pe care Domnul mi le-a pus pe inimă în descursul a 4 ani:

1. Dumnezeul atotputernic - Muzică și versuri Alex Pamparău

2. Am nevoi de Tine - Muzică și versuri Alex Pamparău

3. Îndrăznesc - Muzică și versuri Alex Pamparău

4. La Tine vin - Muzică și versuri Alex Pamparău

5. Voia Ta - Muzică și versuri Dani Văran

6. Fericirea - Muzică Alex Pamparau - Versuri Daniela Pamparău

7 Locul meu de scăpare - Muzică și versuri Alex Pamparău

8 La cruce - Muzică și versuri Alex Pamparău

 

 

Doresc ca acest album să pună în inimile credincioșilor îndrăzneală și dorință cât mai profundă de a spune și celor din jur Evanghelia. 

Îndrăzneala de care trebuie să dăm dovada este mare. Oamenii din jurul nostru trebuie să îl vadă pe Isus în noi în orice moment. Vrem ca oamenii să se întoarcă la Domnul și rămânem doar cu atât, cu vrutul. Nu facem nimic în privința asta, folosim deseori clișee religioase ”lasă că Domnul lucrează, El schimbă inimi!” și da, El lucrează, El schimbă inimi, însă El vrea ca noi, cei din Biserică să ieșim în lume să îndrăznim să trăim ca și El. Domnul vrea să se folosească de noi, Domnul vrea ca să ne punem încrederea în El și să pașim în lume ca oameni schimbați prin harul Său, ca oameni înnoiți. Oamenii privesc la noi mereu, îl văd ei pe Isus în viețile noastre?

Domnul Isus a biruit lumea, și datorită că El a biruit lumea avem noi harul de a îndrăzni în numele Lui..

Avem nevoie de îndrăzneală pentru a lăsa trecutul în urmă și a ne dedica lui Dumnezeu in totalitate, îndrăzneală pentru a trăi ca și Isus și pentru Isus, îndrăzneală pentru a birui lumea dominată de păcat. Această îndrăzneală o avem doar datorită faptului că am primit harul de sus, și anume pe Domnul Isus. Prin El putem birui, prin El putem ajunge la destinație.

Priviți la felul cum Domnul Isus lucrează atunci când îndrăznim:

1.      Niște oameni ca noi, oameni simpli, au îndrăznit să aducă la Domnul Isus un slăbănog care zăcea în pat. Acești oameni au avut credință destulă, s-au încrezut în puterea Lui și astfel omul acesta a fost vindecat de boala lui fizică. Dar mai mult decât atât îmi place cum textul descrie evenimentele. Domnul Isus a privit la omul acesta și i-a oferit ce avea el mai mult nevoie, vindecarea sufletului iar apoi l-a vindecat de boala lui. La fel și noi avem nevoie să îndrăznim la Domnul pentru a ne vindeca sufletul, iar odată ce sufletul nostru este vindecat putem fi siguri că Domnul va lucra și ne va vindeca, ne va binecuvânta și în celelalte domenii ale vieții.( Matei 9:1-8)

2.      Prin credintă și datorită faptului că a îndrăznit și a căutat să fie în preajma lui Isus, o femeie care era bolnavă de scurgere de sânge de 12 ani a fost vindecată. La fel, Domnul Isus a ales întâi să-I vindece sufletul iar apoi trupul. Încă odată Domnul Isus ne arată ce e mai important în ochii Lui. Înca odată vedem cum Domnul caută mai întâi să ne vindece sufletul ca mai apoi să ne poată vindeca și trupul. Domnul Isus ne cheamă să îndrăznim, ne cheamă să ne încredem în El, ne cheamă să îl onorăm cu viața noastră. (Matei 9:18-22)

3.       Sunt atâtea exemple de oameni ai Scripturii care au îndrăznit și au biruit. Apostolii, ucenicii, toți  aceștia au căutat să îl slujească pe El prin viața lor, ei au predicat cuvântul cu îndrăzneală și noi astăzi putem citi în Cuvântul Domnului despre ei. Au trăit spre placul Domnului și au biruit.

Domnul Isus ne îndeamnă azi să îndrăznim. Ne avertizează că vom avea necazuri, că nu va fi ușor să ținem piept lumii păcătoase, ne va fi greu sa ținem piept diavolului care luptă pentru noi. Totuși El ne cheamă să îndrăznim în numele Lui. El ne cheamă să biruim lumea alături de El. El ne dă puterea necesară pentru a învinge păcatul și ispitele care ne înfășoară la orice pas. Doar prin Domnul Isus putem birui, El este un Dumnezeu atotputernic, nu este nimeni ca El, El este cel care și-a dat viața pentru noi ca noi să avem viață veșnică. (Ioan 11:33)


Știre preluată de pe youtu.be
Opțiuni