Un pastor si sotia sa vor adopta doi copii care au fost abandonati deasupra unor saci de gunoi. Acestia mai au trei copii acasa
Adăugată de DanaDobre in 08/04/2016, citită de 2.640 ori
Autor: Dana Dobre, Categorie: Internațional
Un pastor si sotia sa vor adopta doi copii care au fost abandonati deasupra unor saci de gunoi. Acestia mai au trei copii acasa

Un pastor si sotia sa care locuiesc in Florida au demarat procesul de adoptie a doi copii care au fost gasiti intr-o gramada de saci de gunoi, la ghena situata aproape de biroul sau de la biserica.

Avand deja trei copii de 15, 13 si 8 ani, pastorul Ronnie Stewart de la Biserica „Refuge” din New Port Richey, Florida (SUA) si sotia sa, Krystal, au crezut ca sunt pe cale de a incheia etapa de parinti de copii mici.

Cu toate acestea, este evident faptul ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru viata acestui cuplu. Dupa ce a plantat o biserica in urma cu trei ani, Stewart a declarat recent ca obiectivul sau este ca Biserica sa devina un loc de refugiu pentru oamenii defavorizati si saraci din zona metropolitana Tampa (Florida). Biserica serveste acum ca un centru important care ofera produse alimentare unui numar de 200 pana la 300 de persoane nevoiase, de doua ori pe saptamana.

Un functionar de la „Metropolitan Ministries”, o organizatie bisericeasca care ofera imbracaminte, hrana si adapost pentru familiile nevoiase si copii din Tampa, a gasit intr-o noapte doi copii in apropierea biroului pastorului. Dupa cum a declarat Mark Purcell, responsabil intendent al bisericii, acesta se indrepta catre biroul pastorului cand a vazut cei doi copii cu varste de 6 luni si 1 an si jumatate, deasupra unor saci de gunoi si o persoana de sex feminin care se „invartea” prin preajma.

In urma unei anchete efectuate de catre conducerea bisericii, s-a constatat ca mama, tatal si copiii nu aveau locuinta si traiau intr-un cort in padure. Pastorul a explicat ca familia a beneficiat de mesele oferite de „Metropolitan Ministries” in Biserica „Refuge”, timp de aproximativ trei saptamani inainte de a abandona copiii in ghena de gunoi de langa biroul pastorului.

Stewart a spus ca sotia sa a spalat copiii, care erau destul de murdari si nu se aflau intr-o stare fizica prea buna. In acea noapte, pastorul si sotia lui s-au rugat la Dumnezeu pentru a afla ce trebuie sa faca cu familia sarmana si cu cei doi copii gasiti. In cele din urma au decis ca nu exista alegere mai buna decat a-i infia pe copii si a le asigura un viitor.


Știre preluată de pe afirmativ.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni