Cât valorează viața unui copil? (Cât de mult înseamnă 2€?)
Adăugată de GabrielTudor in 15/03/2016, citită de 1.847 ori
Autor: Gabriel Tudor, Categorie: Anunțuri
Cât valorează viața unui copil? (Cât de mult înseamnă 2€?)

La doar un an după ce și-au înmormântat primul copil, Gabriela și Nicolae Ion din Mangalia au trăit noi clipe de durere profundă. A doua fetiță a primit încă de la naștere un diagnostic cumplit: paralizie cerebrală. Copila nu poate vorbi, abia merge cu ajutorul unei ghete ortopedice, iar la 12 ani nu poate nici măcar să mestece mâncarea.

Cu inimile încă pline de amărăciune după moartea lui Mihai, soții Ion au mers pe la toți medicii pentru a încerca să îi ofere Mariei o viață cât de cât apropiată de normal. Așa au ajuns până în China, unde fetița lor a primit 10 implanturi cu celule stem, grație cărora a înregistrat progrese destul de mari. Pentru a spune „Mama!”, pentru a mesteca sau a putea merge singură la toaletă, Maria mai are nevoie de astfel de implanturi, însă familia nu poate strânge cei 45.000€ necesari.

De aceea, vă rugăm să ne fiți alături în efortul de a-i oferi copilei o viață mai bună prin trimiterea unui SMS cu textul Maria la numărul 8832, pe toată perioada lunilor martie și aprilie 2016. Mesajul costă doar 2€ și poate ușura povara acestor oameni greu încercați de soartă. Nu uitați: Maria la 8832, de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone și Telekom...

Donații pot fi făcute și prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare pe site-ul salveazaoinima.ro.


Știre preluată de pe salveazaoinima.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni