Libraria Maranatha pregateste o actiune de amploare de ajutor umanitar cu alimente
Adăugată de Slujire in 14/03/2016, citită de 1.592 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha pregateste o actiune de amploare de ajutor umanitar cu alimente

La finalul lunii Martie Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) organizeaza o noua campanie de distribuire de alimente pentru copii orfani, mame vaduve, batrani saraci, singuri si neputinciosi, familii sarace cu multi copii si batrani ai strazii. Actiunea va consta in oferirea de pachete consistente cu alimente pentru aceste familii si se va desfasura pe raza judetelor: Arad, Bihor, Caras Severin, Timis si Hunedoara. Dorim sa aducem si sa oferim acestor persoane nevoiase o raza de speranta, un Cuvant de imbarbatare si consiliere. Dorim sa luam exemplul lui Isus, care mai intai indeplinea si raspundea nevoilor fizice ale oamenilor si apoi le predica Cuvantul care avea putere in inimile lor. Odata cu oferirea pachetelor cu alimente echipa noastra de misiune va impartasi si Cuvantul Vietii acestor oameni, singurul care poate sa aduca mangaiere si speranta.

 Aceasta actiune de ajutor umanitar si de misiune crestina se poate desfasoara datorita clientilor Librariei Maranatha, care in perioada lunilor Ianuarie - Martie au facut comenzi la libraria noastra de carti crestine, Biblii si cadouri crestine. Datorita clientilor nostri avem posibilitatea sa pregatim si sa oferim aceste pachete consistente cu alimente, carora le multumim din suflet si spunem: ,,Domnul sa ii binecuvinteze conform cu Proverbe 11:24-25''.
 
La finalul acestei actiuni vom reveni cu un raport video si scris din aceasta actiune.
 
Va reamintim ca orice comanda de carti crestine, Biblii si cadouri crestine devine un ajutor umanitar pentru toate aceste categorii de persoane nevoiase amintite mai sus. Va multumim ca ati fost, sunteti si veti fi clientii Librariei Maranatha si partenerii nostri in aceste actiuni de ajutor umanitar si misiune crestina.
 
Cu respect
Echipa Librariei Maranatha

Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni