«Maria» la 8832, un SMS pentru o viață!
Adăugată de GabrielTudor in 01/03/2016, citită de 1.986 ori
Autor: Gabriel Tudor, Categorie: Anunțuri
«Maria» la 8832, un SMS pentru o viață!
Chinuită încă de la naștere… Așa își petrece fiecare zi din viață o fetiță de șapte luni din Pitești.
 
Din cauza unei malformații congenitale a intestinului subțire, Maria Anelisse Ivașcu a trecut din burta mamei direct în sala de terapie intensivă. Diagnosticul de atrezie și stenoză de ileon și o septicemie totală au pus-o de nenumărate ori în fața morții, iar după trei intervenții chirurgicale, copilei i s-a făcut „anus contra naturii” (are scaun prin burtă).
 
Acum, Maria are nevoie urgentă de alte operații, care la noi în țară nu pot fi făcute în timp util. Soluția vine de la Spitalul „Bambino Gesu” din Roma, unde prima intervenție costă 16.600€.
 
Suma depășește cu mult posibilitățile familiei, așa că singura șansă a fetiței stă în mâinile celor care vor trimite un SMS cu textul Maria la numărul 8832, pe toată perioada lunii martie 2016. Mesajul costă doar 2€ și poate fi salvarea micuței îndelung chinuite de boală.
 
Nu uitați: Maria la 8832, de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone și Telekom... Donații pot fi făcute și prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare pe site-ul salveazaoinima.ro.
 

Știre preluată de pe salveazaoinima.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni