Libraria Maranatha a platit pentru 6 luni de zile tratamentul pentru Oana Stoica
Adăugată de Slujire in 29/02/2016, citită de 1.858 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha a platit pentru 6 luni de zile tratamentul pentru Oana Stoica

Libraria Maranatha a preluat cazul Oanei Speranta Stoica in luna Octombrie 2015. Oana sufera de o boala cumplita epidermaliza buloasa distrofica. Aceasta boala se manifesta prin aparitia pe tot corpul de basici cu lichid care in final se sparg si ramane carne deschisa toata viata. Durerile sunt groaznice, putand fi suportate numai cu ajutorul calmantelor. Oana are o mica pensie de handicap de 390 de lei, insa medicamentele, cremele, pansamentele, calmantele, etc, lunar o costa 1650 de lei, pe care nu si-i permite. In acest context, pentru un an de zile, pentru perioada Octombrie 2015 - Octombrie 2016, acest caz a fost preluat de catre Libraria Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania''.

 Asta inseamna ca, orice comanda de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine de la Libraria Maranatha, devine in mod indirect un ajutor umanitar pentru Oana. Luna de luna vom plati cu ajutorul dvs, clientii nostri, cei 1650 de lei pentru tratamentul Oanei.  Pe parcursul acestei perioade vom incerca sa venim cat mai des posibil cu materiale video cu Oana, in care aceasta sa confirme implicarea noastra in cazul ei, cu ajutorul dvs. In acest sens, va prezentam mai jos, ultimul material video cu Oana, in care aceasta marturiseste ca a primit din partea noastra ajutorul financiar pentru tratament, aferent lunilor: Octombrie, Noiembrie si Decembrie. Pana in acest moment a fost platit tratamentul pana inclusiv pentru luna Martie 2016.

Va multumim ca sunteti clientii nostri si partenerii nostri in aceste actiuni de ajutor umanitar si misiune crestina. Domnul sa va rasplateasca efortul!

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni