Libraria Maranatha a fost invitata la aniversarea ,,Resurse Crestine''
Adăugată de Slujire in 01/12/2015, citită de 1.524 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha a fost invitata la aniversarea ,,Resurse Crestine''

Incepand cu anul 2007 Asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' (www.slujirecrestina.ro) colaboreaza intens cu echipa de la ,,Resurse Crestine'' (www.resursecrestine.ro) pentru promovarea si ajutorarea cazurilor umanitare in care asociatia noastra si Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) este implicata. De-a lungul acestor ani, foarte multe cazuri umanitare si-au gasit rezolvare cu ajutorul fratilor care au ajutat vazand cazurile pe ,,Resurse Crestine''.

Pe data de 21 Noiembrie ,,Resurse Crestine'' a implinit 10 ani, organizand o intalnire de aniversare in Timisoara. Am avut onoarea sa fim invitati la aceasta intalnire ca si colaboratori si parteneri ai ,,Resurse Crestine''. A fost o intalnire in care in sfarsit ne-am vazut fata in fata, in care am cunoscut echipa de la ,,Resurse Crestine'', am aflat istoria acestui site si planurile de viitor si ne-am inchinat impreuna.

Au fost momente frumoase de partasie. Din partea noastra a fost prezent Negoiescu Samuel, Managerul Librariei Maranatha si Presedinte al asociatiei noastre umanitare. Samuel Negoiescu a prezentat timp de 5 minute felul in care a inceput colaborarea intre asociatia noastra si ,,Resurse Crestine'', felul in care cazuri umanitare au fost rezolvate prin intermediul ,,Resurse Crestine'' si le-a urat ca toate planurile si proiectele ,,Resurse Crestine'' sa se implineasca si mesajul Evangheliei lui Isus sa fie dus mai departe prin acest mijloc de comunicare online.

Asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' si Libraria Maranatha multumeste ,,Resurse Crestine'' pentru buna colaborare de pana acum, si ne dorim in continuare sa fim impreuna slujitori ai Evangheliei prin mijloacele si talentele pe care le avem la dispozitie.

Cu respect

Echipa Librariei Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni