Ajuta-i pe cei 5 copii ramasi orfani in urma incendiului din Clubul Colectiv din Bucuresti
Adăugată de Slujire in 09/11/2015, citită de 2.080 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta-i pe cei 5 copii ramasi orfani in urma incendiului din Clubul Colectiv din Bucuresti
Probabil ca toti am auzit de tragicul accident din Clubul Colectiv din Bucuresti. Pana in acest moment sunt 45 de morti. Alti 30 de tineri sunt internati in stare grava si foarte grava si nimeni nu garanteaza pentru viata lor. Unii au inceput deja sa fie transportati la spitale din strainatate. Domnul sa se indure de ei si sa le aduca vindecare! Nu sunt cuvinte in a descrie tragedia prin care trec zeci de familii in aceste zile. Cate mame nu isi plang copii?! Cati parinti nu au ramas indurerati si nevoiti sa isi ingroape inainte de vreme proprii lor copii?!
 
Din pacate tragedia si drama nu s-a terminat… O mama vaduva, care lucra in acest club s-a prapadit in chinuri groaznice in tragicul accident. In urma ei au ramas 5 copii orfani, ramasi ai nimanui, fara mama si fara tata si cu un bunic paralizat de care trebuie sa aiba grija. Acesti copii au ramas fara nici un sprijin. De aceea, asociatia noastra doreste sa ii ajute sa treaca mai usor peste aceste momente de durere si deznadejde. S-a luat deja legatura cu unchiul acestor copii si s-a stabilit ca la finalul lunii Noiembrie un reprezentant al asociatiei noastre sa se deplaseze in Bucuresti pentru a oferi un ajutor financiar si cu alimente pentru acesti copii.
 
Cu acordul copiilor vom incerca sa facem si un scurt interviu video cu un mesaj de multumire pentru toti cei care veti fi si sunteti alaturi de ei prin ajutorul dvs sau rugaciunile dvs.
 
Facem un apel de suflet catre toti fratii din tara si din strainatate care doresc si pot sa ajute acesti copii ramasi orfani si atat de greu incercati in aceste zile. Dorim sa ii ajutam atat financiar cat si cu alimente.
 
 
Ajutor cu alimente

Masina asociatiei noastre se va deplasa in Bucuresti pe ruta: Arad – Deva- Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti (autostrada). Cei care doresc sa doneze alimente pentru cei 5 copii ramasi orfani, si care locuiesc pe aceasta ruta, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0749 402 098 / 0766 365 833, pentru a ne putea intalni si a prelua alimentele.
 
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si pe email: [email protected]
 
Donatii in bani
 
Cei care doresc sa doneze bani pentru cei 5 copii ramasi orfani, o pot face prin modalitatile prezentate mai jos:
 
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
3. Doneaza prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei crestine ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, la BCR sau Raiffeisen Bank:
 
 
La BCR
 
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
 
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
 
COD SWIFT: RNCBROBU
 
 
La Raiffeisen Bank
 
IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
 
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975
 
Code Swift: RZBRROBU
 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina


Tel: 0749 402 098

Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni