Miros de cer într-un vas de lut
Adăugată de BenHur in 06/11/2015, citită de 3.053 ori
Autor: Cristian Boariu, Categorie: Recenzii cărți
Miros de cer într-un vas de lut

Cu ajutorul lui Dumnezeu a ieșit de sub tipar a doua carte semnată de Cristi Boariu, sub numele “Miros de cer într-un vas de lut”. Cartea poate fi comandată aici: http://gramma.ro/…/5833/40/68/Miros-de-ceruri-intr-un-vas-d…

Tot profitul obținut din vânzarea acestei cărți va fi donat spre familiile aflate în nevoi.

“Mesajul acestei scrieri captează prin modul în care este prezentat, convinge prin Puterea cu care este confirmat și orientează orice om devotat spre o viață de slujire curată și sfântă fiindcă toate învățăturile cuprinse aici alcătuiesc un veritabil ghid spre ceea ce ne interesează pe linie spirituală” – Pastor Cornel Coțan (Cimpa)

“Cartea aceasta este o colecție de meditații și eseuri de spiritualitate creștină. Autorul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar în mod deosebit tinerilor, aducând în fața cititorului un bogat conținut de mesaj creștin. Stilul direct, limbajul accesibil, profunzimea gândului, seriozitatea și orientarea conservatoare a mesajului transformă lecturarea acestei cărți într-un real câștig duhovnicesc.” – Pastor Nelu Brie (Sibiu)

“Eseurile cuprinse în acest volum sunt mesaje de trezire spirituală, care pot fi de mare ajutor celor care îl caută cu sinceritate pe Domnul și care doresc să lase mireasma lui Dumnezeu să le umple ființa…” – Pastor Nelu Filip(Timișoara)

“Miros de cer într-un vas de lut” e încă o dovadă că puterea de mântuire a lui Dumnezeu e în mâinile noastre! (Rom.1:16) Ea, Evanghelia lui Hristos este motivul acestei cărți. Autorul își împlinește responsabilitatea față de Evanghelie,  transmițând o comoară de mărturii, de imagini vizuale și concepte biblice în această colecție de eseuri. Citită dincolo de cuvinte cartea aceasta  dezvăluie  trăirile  autorului în prezența Divinității . Ea  nu face altceva decât să reafirme în contemporaneitate că Evanghelia lui Hristos este  puterea de mântuire a fiecăruia care crede. – Pastor Oti Tipei (Arad)


Știre preluată de pe cristianboariu.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni