Libraria Maranatha a donat 2 000 lei pentru amenajarea locuintei Simonei Ferariu
Adăugată de Slujire in 15/10/2015, citită de 1.537 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha a donat 2 000 lei pentru amenajarea locuintei Simonei Ferariu

Poate ca pana in momentul de fata ati auzit de Libraria Maranatha si de nenumaratele oferte promotionale pe care le ofera la carti crestine, Biblii si cadouri crestine. Aceasta librarie crestina se diferentiaza fata de celelalte librarii crestine datorita scopului pe care si l-a stabilit inca de la infiintare. Scopul este implicarea in proiecte de caritate, cazuri umanitare si proiecte de misiune crestina. Toti cei care cumpara produse de la Libraria Maranatha ajuta in mod indirect diferite persoane aflate in categorii sociale defavorizate sau copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. Incepand cu anul 2012 au existat multe cazuri umanitare, proiecte de caritate sau de misiune crestina in care Libraria Maranatha s-a implicat, sustinand financiar. Simona Ferariu este un astfel de caz, care a beneficiat de ajutorul nostru. Inca de la nastere Simona sufera de boala oaselor de sticla. Din cauza fragilitatii oaselor, ea nu s-a putut dezvolta si a ramas de un metru inaltime si cu membrele nedezvoltate. Simona nu a umblat niciodata, ci a fost nevoita sa stea in caruciorul cu rotile sau in pat. Din cauza acestei situatii, ea nu se poate administra pe cont propriu, ci trebuie intotdeauna sa fie insotita de o persoana adulta.

Simona este din Hunedoara, are 43 de ani si a locuit peste 12 ani in blocul fantoma din oras. Conditiile pe care Simona le-a suportat in toti acesti ani sunt greu si de imaginat. A locuit intr-un apartament fara caldura, fara apa, fara baie, avand camere infectate de mucegai si de sobolani.

Dupa ce s-a transmis la TV un reportaj cu aceasta situatie, primaria locala i-a oferit Simonei un apartament cu conditii putin mai bune decat cele anterioare. Insa, apartamentul primit avea nevoie de amenajari si reparatii capitale. In acest context, cazul Simonei a fost preluat si promovat de catre Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. Obiectivul asociatiei a fost sa gaseasca sponsori si donatori care sa o ajute pe Simona sa isi amenajeze apartamentul primit.

O doamna din SUA s-a implicat in reconditionarea apartamentului cumparand toate geamurile de termopan, inlocuindu-le in felul acesta pe cele vechi care erau putrede. Pentru apartament, Simona Ferariu a mai avut nevoie de mobilier, de toate piesele din baie si din bucatarie si de refacerea peretilor. De asemenea, toate usile au trebuit sa fie inlocuite, iar betonul ce impiedica deplasarea cu caruciorul a fost imbracat in parchet.

S-a cumparat parchetul pentru ambele camere, s-au montat cada de dus, chiuveta, WC-ul, s-a cumparat gresia si faianta, s-au montat usi noi in tot apartamentul cat si usa de intrare in apartament, etc. Chiar daca a locuit de asa mult timp in blocul fantoma, totusi Simona a indraznit sa viseze la o locuinta doar a ei. De cele mai multe ori iarna trebuia sa stea la cunostinte, deoarece in apartamentul ei nu avea caldura. Poate de multe ori se i parea un vis imposibil de indeplinit, insa bucuria cea mai mare este ca visul Simonei a devenit realitate.

Dupa multi ani de chin, astazi visul Simonei de a avea o locuinta a ei a devenit realitate. Desigur, boala ramane in trupul Simonei, dar existenta unor conditii mai bune de locuit ii face viata mult mai usoara si o incurajeaza zi de zi sa lupte cu boala si handicapul de care sufera. 

La ajutorarea Simonei a contribuit si Libraria Maranatha prin clientii sai. Donatia din partea librariei pentru finalizarea lucrarilor la apartamentul Simomei se ridica la 2000 lei.

Aceasta suma a fost directionata din vanzarea de carti crestine, Biblii si cadouri crestine. Va reamintim ca orice comanda plasata la Libraria Maranatha devine in mod indirect un ajutor umanitar pentru astfel de cazuri.

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri pentru a face fericiti pe cei aflati in nevoi si in suferinta.

Cu respect

Libraria Maranatha

 

www.librariamaranatha.ro  


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni