Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Drama teribila in familia unui pastor din SUA
Adăugată de DanaDobre in 08/06/2015, citită de 3.407 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Internațional
Drama teribila in familia unui pastor din SUA

Un pastor din Carolina de Nord trece printr-o tragedie cutremuratoare. Cei doi copii au murit in urma unui accident de masina petrecut acum cateva zile.

Gentry Eddings si sotia sa Hadley, insarcinata in 8 luni se intorceau acasa de la o nunta in familie impreuna cu fiul lor Dobbs, in varsta de 2 ani.

La un moment dat, un camion comercial care circula cu viteza a lovit masina cu putere, ceea ce a dus la moartea celui mic si la accidentarea grava a sotiei insarcinate. Aceasta a fost dusa de urgenta la spital pentru o operatie de cezariana in incercarea de a salva copilul nenascut. Din nefericire, copilul a murit cateva ore mai tarziu.

Gentry Eddings, pastor asistent la Forest Hill Church, si-a amintit cu lacrimi in ochi, in fata adunarii, de clipele fericite pe care le-a petrecut alaturi de fiul lui de doi ani si cat de entuziasmat era in asteptarea celui de-al doilea copil al familiei.

David Chadwick, pastorul din Forest Hill Church, a spus ca intreaga adunare este alaturi de familia Eddings. „Gentry si Hadley sunt iubiti de noi toti. Sunt oameni cu o integritate morala enorma. Amandoi au o credinta profunda, dar vor trece prin momente forte grele in zilele si saptamanile ce vor urma… Nu exista cuvinte pentru a descrie cat de tristi se simt acum… E greu pentru o familie sa piarda un copil, cu atat mai mult doi si atat de mici.”

Pastorul si sotia il iarta pe tanarul care a provocat tragedia

Matthew Deans, 28 de ani, soferul camionului care a provocat teribilul accident a fost acuzat de omor prin imprudenta si pentru ca a circulat cu viteza mare in oras.

Cu toata durerea pricinuita de moartea celor doi copii, David Chadwick si sotia lui, au spus membrilor bisericii ca il iarta pe tanarul care a provocat tragedia.

Sursa: Christian Today


Știre preluată de pe Afirmativ.com
Domnul sa le dea putere si sa ii mangaie!
Adăugat în 09/06/2015 de bneli07
Opțiuni