Tabara „Tinerii sperantei”, 2015 – Cugir, jud. Alba
Adăugată de Softy in 04/06/2015, citită de 1.393 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Tabara „Tinerii sperantei”, 2015 – Cugir, jud. Alba

Timpul se scurteaza, iar lucrarile din Imparatia lui Dumnezeu se accelereaza. Esti echipat pentru vremurile finale?

A sosit timpul in care sa fim echipati pentru Imparatie la un nivel intens si intr-un timp scurt. Dumnezeu misca lucrurile intr-un ritm alert in Imparatia Lui.

In cadrul acestei tabere sunt organizate grupe de studiu, workshop-uri care vizeaza teme de actualitate ce vor atinge nevoile cu care se confrunta tanara generatie. De asemenea nu vor lipsi nici activitatile sportive si recreative. Credem ca va fi un timp binecuvantat si inspirat de Cer.

Condusi de Duhul Sfant dorim ca in aceasta tabara sa ne focalizam pe consilierea, eliberarea si slujirea prin rugaciune profetica a participantilor. Este timpul ca generatia tanara sa se ridice, ca tinerii sa fie instruiti in lupta pe care o au de dus. Armata Domnului are nevoie de restaurare. Vom merge mai profund in prezenta Lui, vom cauta sa patrundem mai adanc in inima Tatalui, pentru ca doar in acel loc iti poti cunoaste identitatea si puterea necesara pentru a lupta.

Traim in vremuri de razboi, imparatia intunericului se lupta cu ultimele puteri pentru a fura, injunghia si distruge, pentru a-i lua captivi chiar si pe cei alesi. In jurul nostru putem vedea suflete ranite, in agonia depresiei, oameni disperati care nu mai vad nici o scapare. Esti tu pregatit sa lupti pentru a smulge din intuneric sufletele captive, pentru a revendica ceea ce a fost furat? Doar in prezenta lui Dumnezeu vei putea fi echipat pentru a calca peste puterea intunericului. Dumnezeu ridica o generatie de luptatori.Raspunde chemarii Lui. Nu uita, in unitate exista o mare putere!

Daca vrei sa fi parte a ceea ce Dumnezeu a pregatit pentru Romania si nu numai, te asteptam in tabara “Tinerii Sperantei” Cugir!

Mai multe detalii pe http://www.viata-in-isus.ro/tabaraCugir.html


Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni