Cântările de pe Resurse Creștine în format Open Song
Adăugată de Softy in 15/05/2015, citită de 7.062 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Cântările de pe Resurse Creștine în format Open Song

Vă anunțăm cu bucurie faptul că de acum puteți descărca o bună parte din cântările text de pe site-ul Resurse Creștine în format Open Song pentru a le putea proiecta în biserici.

Cântările de pe site-ul Resurse Creștine care sunt formatate după noile reguli de formatare ale site-ului, vor fi adăugate în mod automat la această colecție de cântări în format Open Song.

Colecția conține 18.080 de cântări, au fost formatate toate cântările în limba română, dar se vor adăuga toate cele care vor mai fi postate pe site.

Mulțumim colaboratorilor din Belgia pentru munca și efortul lor deosebit pentru a face acest lucru posibil! Dacă doriți să ne ajutați în continuare la corectarea gramaticală și adăugarea de diacritice, vă rugăm să ne contactati.

Mulțumim, pe această cale, tuturor colaboratorilor care ne-au ajutat până în acest moment și ne dorim o colaborare bună și pe mai departe.

Pentru descărcarea coleției, mergeți aici: http://www.resursecrestine.ro/programe-crestine/136877/cantarile-de-pe-resurse-crestine-in-format-open-song

O alternativă este folosirea aplicației de proiecție online pe care v-o oferim.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni