Ajuta o sora penticostala care sufera de boala oaselor de sticla sa aiba o locuinta
Adăugată de Slujire in 06/05/2015, citită de 1.878 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta o sora penticostala care sufera de boala oaselor de sticla sa aiba o locuinta

VEZI VIDEO: AICI

 

Simona Ferariu este o sora penticostala, are 43 de ani si locuieste in orasul Hunedoara. S-a nascut cu boala ,,oaselor de sticla” (osteogeneza imperfecta) pe care o mosteneste de la mama sa. Are mai putin de 1 m inaltime, iar mainile si picioarele sunt foarte putin dezvolte. Din acest motiv toata viata ei a stat in caruciorul cu rotile sau in pat. Permanent trebuie sa fie atenta in tot ceea ce face, pentru ca orice miscare brusca sau mai ales o cazatura ii poate fi fatala. Visul ei cel mai mare este sa aiba o locuinta a ei. Timp de peste 12 ani a locuit in ,,Blocul fantoma” din oras in conditii greu de imaginat pentru secolul XXI: fara apa, fara baie, fara caldura, in mijlocul sobolanilor, etc. Pentru ca locuia in conditii pe care cu greu le suporta, era nevoita mereu sa apeleze la rude sau prieteni mai ales pe timpul iernii pentru a avea unde sa locuiasca. Simona are dreptul si este ingrijita permanent de o persoana care din pacate nu poate face mult pentru aceasta pentru ca nu sunt conditii ca sa o ingrijeasca asa cum trebuie. De mai multi ani rugaciunea Simonei catre Dumnezeu este sa aiba o locuinta decenta cu 2caldura, apa calda, baie si o bucatarie. In urma reportajului difuzat de un post de televiziune local, primaria i-a oferit Simonei un apartament ceva mai bun. Insa geamurile sunt putrede, usile sunt putrede si ele, baia este dezafectata, peretii sunt negrii de mucegai. De asemenea, nu are cada, toaleta, chiuveta, pe jos este beton. Nu are nici un fel de mobilier in nicio camera. O sora penticostala, cunoscand cazul Simonei i-a schimbat toate geamurile putrede cu geamuri termopan, iar cu banii ramasi a mai reusit sa zugraveasca doar peretii unei camere si sa isi cumpere un pat. Va invitam si va rugam sa ii facem o bucurie Simonei, atat de greu incercata de boala care sufera. Din fericire, multi dintre noi ne putem bucura de caldura unei familii si a unei locuinte. Din pacate Simona nu poate spune acelasi lucru despre ea. De aceea va rugam in Numele Domnului ca impreuna sa ne unim fortele si sa ii oferim Simonei o locuinta. Este sora noastra de credinta si merita ajutata.

Apartamentul trebuie reconditionat si este nevoie de investitii pentru lucrul acesta. Planul nostru este ca sa strangem fondurile necesare pentru Simona si impreuna cu mesterii voluntari ai asociatiei noastre sa incepem lucrul la apartamentul Simonei.

Intreaga actiune va fi filmata iar la final vom posta un raport scris si un material video + mesajul video de multumire al Simonei pentru toti sponsorii si donatorii.

Suma pe care o estimam ca este nevoie pentru Simona, este de 2500-3000 euro sau 11 000 – 13 000 lei, pentru materialele de constructii si amenajari interioare. Suma este estimativa.

Cei care doresc, pot sa doneze direct materiale de constructii: ciment, glet, vopsele, cada, chiuveta, wc, usi, parchet. etc. De asemenea, puteti dona direct: mobilier de bucatarie, masina de spalat, frigider, aragaz, mese, scaune, pat, sifonier, covoare, etc.

Mai jos va oferim o lista cu materialele care trebuiesc cumparate pentru ca Simona sa poata avea o locuinta decenta:

–  trebuiesc cumparate 6 usi;

– o cada, o chiuveta si o toaleta;

– un frigider de marime mica, o masina de spalat si un aragaz;

– mobila de bucatarie;

– un dulap pentru haine

– parchet pe jos;

– materiale de constructii pentru zugravit.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe email: [email protected], telefon: 0749 402 098 sau 0766 376 833

Cei care doriti sa faceti donatii pentru Simona, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza prin PayPal: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar / ordin de plata in conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, la BCR sau Raiffeisen Bank:

La RAIFFEISEN BANK

– IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

– IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank

CODE SWIFT: RZBRROBU

La BCR

– IN LEI: RO 31 RNCB 001 813 827 99 00001

– IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni