INVITAȚIE LA CENTENAR TRAIAN DORZ - București
Adăugată de mihaela_ostafe in 24/11/2014, citită de 2.421 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
INVITAȚIE LA CENTENAR TRAIAN DORZ - București

Iubiți frați,

Am ajuns aproape de sfârșitul acestui an, 2014, an plin de semnificație și încărcătură istorică pentru lucrarea Oastei Domnului. Anul în care ne-am adus aminte de unul dintre marii noștri părinți sufletești, fratele Traian Dorz. An în care am putut, în diferite orașe din țară, să aducem un omagiu fratelui, noi, frații ostași, sprijiniți de arhiereii zonelor respective.

Acum, când ne apropiem de sfârșit, dorim să facem un ultim popas de aducere aminte în București. Și am dori ca jertfa fratelui Traian să își găsească omagiul acolo unde jertfele multor suflete s-au amestecat cu pământul și unde sfintele locașuri au fost și ele jertfite pentru ceea ce azi se numește Palatul Parlamentului. 

Programul se va desfașura în data de 13 decembrie, începând cu ora 13, în sala Al. I. Cuza a Palatului Parlamentului din București. Intrarea în sală va fi permisă începând cu ora 12.

Este un moment unic în istoria Oastei Domnului. Este un moment de aducere aminte pentru fiecare dintre noi, generația de azi. Îi rugăm pe toți frații, atât din țară, cât și din străinătate, să participăm împreună, la această sărbătoare din istoria Oastei Domnului, aducându-ne prinosul de recunoștință pentru jertfa marelui nostru îndrumător duhovnicesc, fratele TRAIAN DORZ, care a fost, este și va fi, pentru fiecare dintre noi, un model de viață, trăire și jertfă în Hristos.

Deoarece locul ales are un regim aparte, rugăm pe toți frații care au pe inimă să participe să țină cont de câteva lucruri:

1. Deoarece suntem într-o zonă cu acces limitat, rugăm pe frații de răspundere să facă, pe zone, liste cu frații care vor participa la eveniment, liste care să ne fie înaintate până pe 25 noiembrie. Acestea ne vor folosi să avem acces în sală fără buletin sau carte de identitate.

2. Confirmarea participanților, fie pe liste, fie nominal, se va face la fratele Sebastian Ștefan – tel 0751933996 sau email [email protected]

3. Avem rugămintea ca la ora de începere, ora 13, toți participanții să fie așezați pe locuri, să nu ne mai căutăm locurile în sală după ce programul a început. Totul se va filma de către Televiziunea Trinitas și, probabil, vor fi reluări ale câtorva posturi naționale de televiziune.

4. Tot datorită regimului special, rugăm pe frați să aibă cât mai puține obiecte meta-lice la ei, iar cei care vor să filmeze cu camere personale, să ne anunțe din timp, deorece au nevoie de aprobări suplimentare.

Programul evenimentului va dura aproximativ 4 ore și va cuprinde un Te Deum, cuvântul Preafericitului Părinte Daniel urmat de proiecția unui film cu interviul luat fratelui Traian Dorz în 1988 (despre Jertfă), cuvântări ale celorlați ierarhi intercalate cu mărturii ale fraților, cântări, recitări și rugăciune de încheiere.

Frații organizatori

Pentru detalii vă rugăm să apelați la:
Pr. Daniel Avraam 0722 870 353,
Pr. Ștefan Tigău 0742 222 703,
Cristi Bejan 0755 125 544,
Ana Hacman 0722 387 789


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni