Invitatie centenar Traian Dorz
Adăugată de mihaela_ostafe in 28/10/2014, citită de 1.891 ori
Autor: Oastea Domnului, Categorie: Diverse
Invitatie centenar Traian Dorz

Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, începând cu ora 10 dimineața, în sala Roma a Hotelului Napoca din Cluj, se va desfășura adunarea festivă prilejuită de Centenarul fratelui Traian Dorz.

Sfatul Frățesc al Oastei Domnului a hotărât o adunare de sărbătoare care să încunune șirul manifestărilor legate de Centenarul fratelui Traian Dorz. Dorim și ne rugăm ca această amplă manifestare de centenar să se desfășoare în armonie, spre slava lui Dumnezeu și bucuria tuturor fraților.

Veniți să zidim împreună Domnului un altar pe care să aducem ca jertfă mulțumirile noastre pentru binele pe care ni l-a facut prin părinții noștri, stâlpii Lucrării Oastei. Binecuvântat să fie numele Domnului că a ridicat în poporul nostru pe părintele Iosif Trifa, trimisul Său, și pe fratele Traian Dorz, continuatorul. 

Prin acest eveniment sărbătoresc, dorim să-L slăvim pe Dumnezeu pentru acest vrednic părinte duhovnicesc care și-a pus viața ca jertfă la temelia Oastei, alături de marea jertfă a Mântuitorului, după cum a făcut și părintele Iosif și fratele Marini. Acești trei frați, stâlpi de bază ai Oastei, s-au dedicat total lucrării Domnului. Ei n-au pus nimic altceva mai presus decât slujirea lui Dumnezeu. Ei au jertfit totul. De aceea Îl slăvim pe Dumnezeu pentru ei și dorim să așezăm în acest an, 2014, o piatră de aducere aminte pentru urmașii noștri, ca să nu uite recunoștința față de Dumnezeu și datoria de a-l cinsti pe fratele Traian, ca pe mai marele nostru în Hristos.

Programul evenimentului va avea două părți:

- partea I: program duhovnicesc care va cuprinde un cuvânt de binecuvântare ierarhică, rugăciune, cântări în comun, cuvântări, cântări corale, recitări, cântări orchestrale și grupuri vocale, recitări filmate cu mnare și altele. Această primă parte va dura de la ora 10 până la ora 1340 și se va încheia cu rugăciune.

- urmează apoi o pauză de o oră în care cei ce doresc vor putea servi prânzul într-o sală alăturată.

- partea a II-a: se va proiecta filmul “Traian Dorz 100, istoria unei cântărinemuritoare” în ultima variantă.

- după film se va face încheierea cu rugăciune și cântare.

Cei care doresc să fie părtași la această sărbătoare unică, pot confirma participarea la Centenar depunând în contul: Asociația Oastea Domnului Gherla, str. Mintiului nr. 23, CUI 16866144, cont RO52.VBBU. 2513.CJ08.7527.2790, deschis la Volksbank Gherla - suma de 10 lei pentru participarea fără masă, sau 35 lei pentru participarea cu masa de prânz.

Atenție: la depunerea în cont trebuie făcută specificarea PENTRU CENTENAR și neaparat numele celui care va participa, dacă altcineva depune banii în cont. 

Termenul limită de confirmare a participării la eveniment este până în data de 15 noiembrie 2014.

Cei care doresc să sprijinească financiar desfășurarea acestui eveniment, pot face donații în același cont cu specificare DONAȚIE SUPORT CENTENAR. 

Doamne Duhule Sfinte, Te rugăm să pecetluiești cu binecuvântarea Ta această piatră de aducere aminte pentru noi și urmașii urmașilor noștri. 


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni