Libraria Maranatha adopta 4 fetite orfane de ambii parinti
Adăugată de Slujire in 20/05/2014, citită de 2.328 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha adopta 4 fetite orfane de ambii parinti

Libraria Maranatha exista pentru a salva copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave! Libraria Maranatha exista pentru a ajuta copii strazii, copii orfani, mame vaduve, batranii strazii, batrani singuri si neputinciosi, familii sarace cu multi copii, etc! Libraria Maranatha exista pentru a ajuta persoane cu handicap, pentru a aduce mangaiere si speranta celor aflati in suferinta si in nevoi. Libraria Maranatha exista pentru a transmite mesajul Evangheliei lui Isus Hristos in cele mai izolate locuri din Romania, exista pentru a oferi Biblia oamenilor, pentru a le predica Evanghelia si pentru a-i ajuta sa Il primeasca pe Isus ca Domn si Mantuitor personal.

 

Libraria Maranatha exista pentru ca dvs existati, clientii si partenerii nostri. Libraria Maranatha poate sa isi atinga obiectivele, poate sa se implice in misiune si poate sa sustina cazuri umanitare, pentru ca dvs ne sustineti, si prin comanda dvs ne trimiteti in misiune. 

 

Prin comanda dvs de carti crestine la Libraria Maranatha ne ajutati sa salvam copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. Prin comanda dvs ne ajutati sa avem grija de copii orfani si sa ii ajutam pe copii strazii. Prin comanda dvs putem ajuta batranii strazii si pe cei singuri si neputinciosi. Prin comanda dvs ne ajutati sa distribuim Biblii in cele mai izolate locuri din tara, sa sponsorizam scoli biblice de vacanta, sa predicam Evanghelia. Va multumim ca sunteti partenerii nostri si partenerii nostri in toate aceste actiuni.

 

In acest context, suntem bucurosi sa va anuntam ca Libraria Maranatha a adoptat 4 fetite orfane de ambii parinti, din com. Sepreus, jud. Arad. Alina (8 ani), Giorgiana (10 ani), Andreea (13 ani) si Elena (14 ani) si-au pierdut tatal in urma cu 4 ani care a fost rapus de cancer. In vara anului trecut, in luna August, cele 4 surori au ramas si fara mama, raspusa de cancer. Cele 4 surori au ramas orfane de ambii parinti si urmau sa fie despartite pe la diferite orfelinate din tara.

 

Valentin Horga (un tanar crestin) din comuna Sepreus, jud. Arad, impreuna cu mama lui s-au hotarat de le adopte. Insa situatia financiara nu le-a permis sa le ofere confortul necesar. Valentin Horga impreuna cu mama lui le-a oferit fetelor o locuinta in care sa creasca impreuna, urmand ca Valentin si mama lui sa se ocupa de cresterea si educatia lor.

 

Din pacate insa, locuinta nu era amenajata corespunzator iar situatia materiala a lui Valentin nu ii permitea sa faca lucrul acesta. Aici a intervenit asociatia crestina umanitara Misiunea Speranta pentru Romania, care cu ajutorul sponsorilor a amenajat intreaga locuinta pentru cele 4 fetite orfane: bucatarie, dormitor, camera de zi si baie.

 

Insa nevoile celor 4 fetite vor continua sa existe. De aceea, Libraria Maranatha a adoptat cele 4 fetite, oferindu-se sa se ingrijeasca de toate nevoile celor 4 surori orfane, atat in ceea ce priveste asigurarea hranei, a imbracamintei, a cheltuielor scolare, etc. Impreuna cu Valentin Horga am stabilit paramentrii implicarii noastre in ajutorarea celor 4 surori, el urmand a ne comunica mereu nevoile lor.

 

Ca un primim pas in acest sens, Libraria Maranatha va suporta toate cheltuielile celor 4 surori orfane de ambii parinti, pentru ca ele sa poata participa impreuna intr-o tabara crestina care se va organiza in Muntii Apuseni la inceputul lunii Iulie.

 

Cu respect

 

Libraria Maranatha

 

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni