Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Citeşti şi câştigi! Un concurs cu premii, Wycliffe România
Adăugată de wycliffe in 16/05/2014, citită de 1.151 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Concurs
Citeşti şi câştigi! Un concurs cu premii, Wycliffe România

În perioada 15 mai - 1 iunie are loc prima ediție a acestui concurs. Răspunde celor 3 întrebări de pe pagina http://wycliffe.ro/concurs, completând formularul de pe această pagină și poți câștiga cartea "Temeiul tuturor lucrurilor" de Neil Anderson. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 2 iunie. Pot participa la acest concurs toți cei ce au rezidența la o adresă din România.


Știre preluată de pe www.wycliffe.ro
Din introducerea cărţii Temeiul tuturor lucrurilor...

Nu oricine are ocazia (şi nu mulţi s-ar încumeta) să trăiască printre
locuitorii unei aşezări îndepărtate din Papua Noua Guinee. Acest lucru, însă, l-au făcut traducătorii de la Wycliffe, Neil şi Carol Anderson, împreună cu cei patru copii ai lor, timp de douăzeci de ani.

Soţii Anderson îşi dau seama că există o strânsă legătură între limbă şi
cultură. Un străin trebuie să înveţe nu doar cuvinte, ci şi ceea ce
reprezintă acestea într-o situaţie concretă. Relaţia dintre context şi sens este decisivă, iar contextul în care s-a desfăşurat activitatea soţilor Anderson s-a dovedit extrem de diferit faţă de tot ceea ce-i este familiar unui occidental. De fapt, una dintre ocupaţiile lui Carol în timp ce Neil lucra la traducere a fost redactarea şi documentarea unui volum de interpretări antropologice cuprivire la temeiurile culturii Folopa.
Adăugat în 19/05/2014 de wycliffe
Ediția 1 s-a încheiat!
Ognean Gizella Liliana din județul Cluj este CÂȘTIGĂTOAREA concursului - Ediția 1
Vom lansa în curând Ediția 2!!!
Adăugat în 06/06/2014 de wycliffe
Opțiuni