Libraria Maranatha sponsorizeaza 500 de Biblii pentru zonele izolate din Muntii Apuseni
Adăugată de Slujire in 27/04/2014, citită de 1.638 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha sponsorizeaza 500 de Biblii pentru zonele izolate din Muntii Apuseni

Scopul Librariei Maranatha este ca prin vanzarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri crestine, etc, sa genereze profit pe care apoi sa il investeasca in proiecte de misiune crestina si cazuri umanitare a copiilor bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave.

 

Cu ajutorul dvs, clientii Librariei Maranatha, am reusit sa sponsorizam 500 de Biblii pe care dorim sa le distribuim si in anul acesta in cele mai izolate zone din Muntii Apuseni. Obiectivul nostru este sa oferim Biblii oamenilor care locuiesc izolati, care nu au acces la mijloace de comunicare in masa, care nu au in zona o biserica, etc. In zona Muntilor Apuseni sunt zeci de catune, si sute de familii care locuiesc izolate. Departe de zonele poluate, departe de zonele populate, departe de zgomotul societatii, sunt oameni si familii care traiesc in natura ocupandu-se doar cu cresterea animalelor. Doar atunci cand este nevoie, de cateva ori pe an, acestia coboara din munti pentru aprovizionare cu cele necesare.

 

Din pacate insa, zonele izolate sunt locuite in general de persoane in varsta. Ne dorim ca fiecare familie din aceste zona sa primeasca cate o Biblie si Duhul Sfant sa le miste inimile pentru ca prin Cuvant aceste persoane sa Il cunoasca pe Isus ca Mantuitor personal. Avem in spate experienta anului trecut (2013). Actiunea de anul trecut a fost un real succes si laudam pe Domnul pentru lucrul acesta. Prin lucrarea celor 35 de tineri care au fost alaturi de noi au fost distribuite peste 1 000 de Biblii. La fiecare poarta la care am batut oamenii au fost primitori. La fiecare poarta tinerii au predicat Cuvantul, cu fiecare familie s-a stat cel putin 10 minute, indemnandu-i pe oameni sa studieze Biblia pe care tocmai o primise din partea noastra. Tinerii care au fost alaturi noi s-au rugat cu majoritatea familiilor la care au fost si am vazut lacrimi care au curs din ochii oamenilor care au ramas impresionati de cuvintele spuse de tineri cat si de gestul lor, de a veni din alte zone pana la acestia pentru a le oferi o Biblie. Asa cum ne-am asteptat, marea majoritate a oamenilor cu care am venit in contact nu aveau Biblii.

 

VEZI AICI VIDEO, ACTIUNEA DIN 2013: http://www.youtube.com/watch?v=eLTe2bW6J1E

 

Libraria Maranatha, in colaborare cu tinerii bisericii crestine penticostale Sebis, jud. Arad, si impreuna cu oricine mai doreste, va organiza din nou aceasta actiune de distribuire de Biblii in zonele izolate din Muntii Apuseni.
Actiunea va avea loc in aceasta vara in perioada 18-20 Iulie. Cu aceasta ocazie dorim sa distribuim din nou peste 1 000 de Biblii in cele mai izolate zone din Muntii Apuseni. In anul acesta, avem in vizorul nostru toata zona de catune cuprinsa intre localitatea Varfurile (jud. Arad) - Campeni - Arieseni (jud. Alba). Zona este foarte mare (avem in vedere numai catunele si casele izolate si risipite, NU si localitati), va fi mult de mers pe jos, va fi mult de urcat. Oricine doreste sa participa are nevoie de conditie fizica pentru a rezista la efort fizic. Casele sunt foarte izolate si risipite, va fi nevoie urneori sa se mearga 2-3 ore pe jos, in conditii de munte, doar pentru a oferi 2-3 Biblii la doua sau trei case.

 

Oricine doreste sa participe va trebui sa isi asigure masa si transportul pana la punctul de intalnire, care va fi localitatea Varfurile, jud. Arad. Cazarea se va face in corturi, timp de 3 zile.

 

Libraria Maranatha din profitul obtinut din vanzarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri pentru crestini, etc, va sponsoriza aceasta actiune cu 500 de Biblii. Restul de 500 de Biblii de care mai avem nevoie, avem credinta ca Dumnezeu va misca inimile fratilor nostri care vor citi acest articol si ne vor sustine fie direct cu Biblii fie cu fonduri pentru cumpararea de Biblii.

 

Pentru cei care doriti sa participati alaturi de noi cat si pentru detalii pentru sponsorizari, va rugam sa ne contactati la: email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

 

Cei care doriti sa donati direct Biblii sau carti crestine pentru aceasta lucrare, va rugam sa le trimiteti prin posta la adresa:

 

LIBRARIA MARANATHA
COM. SEPREUS, JUD. ARAD, NR. 19

 

Cei care doriti sa donati fonduri pentru ca sa cumparam Biblii pentru aceasta actiune, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:


1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.librariamaranatha.ro/doneaza-libraria-maranatha
2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.librariamaranatha.ro/doneaza-libraria-maranatha
3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania, de mai jos:

 

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002 
COD SWIFT: RNCBROBU

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni