Manifest Pentru Romania
Adăugată de asculta.ro in 26/11/2013, citită de 1.595 ori
Autor: Claudiu Lulciuc, Categorie: Diverse
Manifest Pentru Romania

Romani din Romania: noi suntem Romania. Ea nu este nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce noi suntem.

            Noi facem viata frumoasa si tot noi suntem aceia care ne ingreunam trairea pe taramul acesta. Am fost binecuvantati de Dumnezeu cu atatia si-atatia oameni valorosi iar acum... acum este timpul nostru. Tara aceasta nu duce lipsa de oameni cu bani, si nici de oameni valorosi– tara aceasta duce tot mai mult lipsa de oameni de caracter.  Dintre multele probleme cu care ne confruntam, cea mai mare dintre ele ramane instrainarea de Dumnezeu. Crestinismul este doar pe buze: tot mai putin in traire. Si multi sunt aceia care, atunci cand interesele contravin, aleg egoist si pacatos crezand ca prin compromis nu poti pierde mare lucru... Ei bine, printr-un singur compromis omul risca sa piarda irevocabil dreptul da a intra vreodata in cea mai minunata tara: Patria Sfanta – Raiul.

            Roaga-te pentru Romania pentru ca mereu sa putem trai credinta sfanta, sa fim crestini cu adevarat! Increzatori in Unul Dumnezeu: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Sa putem pastra Sfanta Scriptura si valorile ei. Multi au platit cu viata, in chinuri grele, pentru acest drept. Traieste sfant si spune tuturor ca numai in crestinism exista mantuire.

Romania are nevoie de tine: crestin adevarat. Romania are nevoie de glasul tau si de tineretea ta: raul trebuie sa inceteze. Romania are nevoie de ruga ta: pentru a ajunge sfanta. Romania are nevoie de Dumnezeu!

            Romani de pretutindeni: ati fost binecuvantati prin nasterea in Romania. Fie ca a fost vorba despre copilarie, adolescenta sau tinerete, nu uitati de toate binecuvantarile ce le-ati primit pe cand erati in Romania. Petre Tutea a subliniat un mare adevar atunci cand a spus: “Eu nu am cerut sa fiu roman! Eu am avut noroc”.  Ati fost binecuvantati, nu blestemati, atunci cand Dumnezeu v-a ingaduit sa va nasteti in Romania. Nu ati avut rude regale, dar ati avut frati si surori. Nu ati avut masini, dar ati avut ulita satului. Nu ati avut filme, dar ati primit un volum intreg de amintiri.

            Ati fost binecuvantati de Dumnezeu prin nasterea in Romania cu biserici tematoare de Dumnezeu. Ati fost binecuvantati cu o educatie completa: iubire, sfatuire si admonestare. Ceea ce sunteti in prezent se datoreaza in mare parte anilor pe care i-ati petrecut in tara sau parintilor care au trait in tara. 

Haideti dar sa ne unim in sfanta ruga pentru Romania!

Campania “Romania Altfel!”
Campanie initiata de www.asculta.ro

In colaborare cu:  www.resursecrestine.ro


Știre preluată de pe www.asculta.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni