Donează din cărţile tale pentru românii de dincolo de graniţă!
Adăugată de radiociresarii in 22/02/2013, citită de 1.656 ori
Autor: Radio Ciresarii, Categorie: Anunțuri
Donează din cărţile tale pentru românii de dincolo de graniţă!

             Anul acesta ne-am propus să-i vizităm fraţii noştri români din Ungaria, Serbia, Ucraina şi Republica Moldova. Pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu vrem să le ducem cărţi în limba română pentru a completa un gol pe care ni l-au semnalat. Bibliotecile comunităţilor româneşti din diaspora imediată sunt sărace. Mulţi dintre fraţii noştri români şi-au pierdut ”rădăcinile” iar copiii lor, cei mai mulţi, au crescut fără să înveţe limba română.

            De aceea, haideţi să fim o mână întinsă pentru ei. Orice carte în limba română fiind binevenită. Deschide-ţi inima, cercetează biblioteca, împachetează şi trimite cărţi la sediul nostru: Fundaţia Cireşarii, str. Livezii, nr. 1 A, jud. Bihor, loc. Beiuş, şi noi ne ocupăm de cheltuielile poştale.

            Cei care nu se pot despărţi de cărţile de acasă pot dona bani în conturile fundaţiei noastre, cu specificaţia ”Cărţi pentru fraţii noştri”, şi noi vom achiziţiona cărţi creştine, literatură română şi beletristică pentru această campanie.

            Campania începe azi, 21.02.2013, şi se va desfăşura pe parcursul a şase luni de zile. În mai puţin de o lună, în perioada 21-23 martie, răspundem cu dragoste invitaţiei românilor din Ungaria, iar noi le-am spus că românii n-au uitat să fie oameni.

            Pentru orice întrebare referitoare la acest proiect vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail [email protected] sau 0259/321.693 (luni-vineri, orele 08-16). 

                                                                                                           Cu mulţumiri,

                                                                                Vladimir Pustan- preşedinte "Cireşarii"


Știre preluată de pe www.radiociresarii.ro
Opțiuni