Campanie de RUGĂCIUNI pentru politicieni în Slovacia
Adăugată de VJAndrei in 06/01/2013, citită de 1.918 ori
Autor: Andreea Dogar, Categorie: Internațional
Campanie de RUGĂCIUNI pentru politicieni în Slovacia

Creștinii slovaci au decis să se roage în fiecare zi pentru oamenii politici din țara lor, alăturându-se unei inițiative lansate pe internet. Scopul inițiativei este de a lupta împotriva corupției politicienilor și de a contribui la formarea unui spațiu public mai curat în Slovacia, relatează AFP.

„De la lansarea proiectului în urmă cu două zile, peste 400 de persoane s-au angajat să se roage cel puțin cinci minute pe zi, pentru o perioadă de șase luni, pentru omul politic pe care l-au ales”, a declarat Maria Janusova, purtătoare de cuvânt pentru „Asociația tinerelor comunități creștine”.

„Fiind creștini, ne gândim că dacă noi ne unim în rugăciune, putem schimba lucrurile”, a mai spus ea.

„Oamenii pot să își aleagă omul politic preferat, în timp ce alții se pot ruga pentru cel pe care îl plac cel mai puțin, cu scopul de a-i schimba comportamentul”, a explicat Janusova. Ea a refuzat să menționeze numele politicianului pentru care s-au rugat cei mai mulți slovaci.

Din cei aproximativ 5,4 milioane de slovaci, 62% se declară catolici, iar 5,9% protestanți.


Știre preluată de pe ro.stiri.yahoo.com
Imi crapa obrazul de rusine!Importam aceasta stire care ni se potrivea noua, perfect.Slovacii si altii care declara zile rugaciune sunt ''altfel''in identitatea lor?Domnul,ne-a facut pe toti la fel, depinde de noi se ne intindem miinile dupa binecuvintare...dar, muiati sunt posmegii?
Adăugat în 07/01/2013 de sanda_tulics
Pe când și la noi o inițiativa din asta?Parca văd poporul slovac binecuvântat de DOMNUL.Doamne dă-ne mai multa râvna pentru rugăciune!
Adăugat în 02/02/2013 de gheorghith
Opțiuni