Răspunsul la luptele tale
Adăugată de AdaMirela in 08/05/2012, citită de 3.570 ori
Autor: Milena Cismaşiu, Categorie: Editoriale
Răspunsul la luptele tale

Poate te lupţi cu gândurile tale. Şi urăşti în secret pe cineva. De multe ori te găseşti privind imagini pornografice, ca mai apoi să ajungi să doreşti să-ţi pui capăt zilelor. Uneori ai face orice pentru a te simţi iubită, iar pentru asta ai fi dispusă să plăteşti cu trupul tău, ai fi în stare să-ţi pătezi comoara scumpă a purităţii pentru a simţi dragoste, lucrul după care inima ta tânjeşte cel mai mult. Pentru a te simţi mai cool şi a scăpa de ruşine eşti dispus să fumezi. De câteva ori te-ai şi drogat. Ai fost vreodată atât de beat, încât să ajungi să vomiţi?
Şi de multe ori ai fost atât de furios pe părinţii tăi, încât ai vrut să pleci de acasă în timp ce în mintea ta îi înjurai. Odată ţi-ai înjunghiat prietenul pe la spate, iar după aceea i-ai zâmbit ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câte sacrificii ai făcut, scumpă inimă de femeie, pentru a te simţi iubită?


Ştiu, ai citit unele reviste care te îndemnau să-ţi urmezi inima. Şi asta ai şi făcut. Dar inima ta nu era bună, şi ai luat o decizie greşită care te-a costat scump. Dar nu te teme, totul se poate rezolva. Iar tu, tânăr drag, ştiu, îţi este greu să te păstrezi curat într-o lume plină de ispite. În fiecare zi apar în calea ta, dar poţi evita o ciocnire frontală. Ai ştiut că cel mai bun truc este să faci un legământ cu ochii tăi? Propune-ţi un plan de atac împotriva ispitei. Curăţeşte-ţi ochii. Spală-ţi inima. Învaţă de la Iov.
Prin câte relaţii eşuate ai trecut până acum? Bucăţi preţioase din inima ta au fost pierdute pe drumul pietros al idilelor ieftine. Şi ele nu mai pot fi recuparate. Ai ştiut că poţi trăi şi fără vreun prieten, şi totuşi să te simţi cu adevărat iubită? Chiar acum, lângă tine este Isus. El este mult mai minunat şi frumos decât orice băiat de pe această planetă. El niciodată nu te va jigni, nicicând nu va pleca de la tine. Mereu cu tine. Pentru totdeauna Acelaşi.

 Întotdeauna ţi s-a spus că este perfect natural să fii bărbat. Că este absolut sănătos să ai o obsesie faţă de femeie. Dar nu, nu este deloc natural şi este chiar nesănătos. Asta ai văzut şi tu. Câte nopţi la rând nu ţi le-ai petrecut survolând pe net imagini murdare, iar apoi ţi-ai dat pumni în cap, regretând totul? Şi de ce le-ai privit femei ca pe nişte simple obiecte? A fii dependent nu este deloc normal şi perfect sănătos. Din contră, este ceva ce nu-ţi va face bine.
Ţi-am scris toate acestea pentru a-ţi spune că la toate problemele tale există un răspuns şi o rezolvare. Ştiu că ţi s-a spus că este iremediabilă problema ta, dar pentru Dumnezeu este deja ca şi rezolvată. Trebuie doar ca şi tu să vrei să-ţi fie rezolvată problema. Acceptă Rezolvarea! Isus este!
Biblia este cel mai bun ghid de viaţă, mai bun decât orice revistă şi orice carte care s-a scris până acuma. Răspunsul este Isus. Tu alegi dacă vrei să-ţi retolvi problemele folosindu-te de acest Răspuns.


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni