Fidel Castro, la primul discurs in fata Parlamentului in ultimii 4 ani: Presiunile SUA asupra Iranului pot duce la un razboi nuclear care sa distruga lumea
Adăugată de marius87 in 08/08/2010, citită de 5.670 ori
Autor: Anonim, Categorie: Semnele sfârșitului
Fidel Castro, la primul discurs in fata Parlamentului in ultimii 4 ani: Presiunile SUA asupra Iranului pot duce la un razboi nuclear care sa distruga lumea

 Fostul presedinte cubanez Fidel Castro a tinut, sambata, un discurs in fata Parlamentului de la Havana pentru prima data in ultimii 4 ani, relateaza Reuters. Imbracat in haine militare, Fidel Castro, in varsta de 83 de ani, a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca "presiunile exercitate de Statele Unite asupra Iranului pot conduce la izbucnirea unui razboi nuclear care sa distruga lumea".

Discursul lui Fidel Castro a fost transmis in direct de televiziunea de stat din Cuba, aceasta fiind o prima aparitie in public a fostului lider de la Havana dupa o lunga perioada in care acesta a lipsit din viata publica, din cauza starii sale de sanatate.

Fidel Castro nu mai participase la o sedinta a Parlamentului din anul 2006, cand a fost supus unei interventii chirurgicale dificile. Doi ani mai tarziu, in anul 2008, el i-a predat oficial puterea fratelui sau mai tanar, Raul Castro.


Știre preluată de pe www.hotnews.ro
E normal ca batranul comunist afemeiat sa aiba o tentativa de descurajare a SUA si Israel , tari ce vor sa puna la punct Iranul ultim bastion al anticrestinismului si antidemocratiei! Ce ma frapeaza e insa citarea pe un site dedicat crestin a afirmatiilor facute de acest vechi persecutor al crestinilor imbatat de sangele sfintilor (fac uz de marturia unui pastor ce a suferit 22 de ani de detentie in Cuba,Noble Alexander).Daca motivatia articolului este faptul de a prevedea o posibila apocalipsa,in contextul dat articolul respectiv are si o oarecare conotatie antisemita! Visul Iranului este de a vedea intreg Israelul in Marea Mediterana (cu teritoriu cu tot), insa ce-l face pe nenea Ahmadinejad sa se abtina momentan este frica disimulata de interventia SUA si cum liderului iranian nu i-ar conveni sa-si incheie cariera la capatul unei funii isi umfla muschii in prealabil in tentative disperate de intimidare si descurajare fiind mai nou ajutat de mai batranul sau confrate in ideologie despotica,Fidel Castro.In realitate,totul seamana cu un soi de sah mondial,Iranul nu ataca inca Israelul de frica SUA iar motivul pentru care SUA ezita sa puna la punct Iranul este de fapt riscul implicarii partii ruse. Si asa cum s-ar spune,momentan se tin in "sah" una pe cealalta fiecare asteptand o mutare defectuasa in conducerea partii adverse. Dar ceea ce constituie un real motiv de ingrijorare,este valul de curent antisemit ce se resimte in mediile occidentale ba chiar in faza de debut si in SUA! Totul se traduce prin propozitia: ISRAEL VA FI LASAT SINGUR IN FATA VRAJMASILOR ,atitudine antisemita care va costa enorm intreaga lume (a nu se uita ca Israelul a dat aprope toate marile valori ale lumii culminand cu insusi Isus Christos) si de care vom fi toti responsabili in fata lui Dumnezeu,fie chiar si pentru neimplicare.In calitate de crestini,consider ca se merita asumarea unui risc,oricare ar fi el pentru a apara ceea ce omul lui Dumnezeu scria plangand :"Rugati-va pentru pacea Ierusalimului,cei ce te iubesc sa se bucure de odihna(pace)!"
Adăugat în 25/08/2010
Opțiuni