Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”
Adăugată de areopagus in 06/05/2016, citită de 1.688 ori
Autor: Remus Runcan, Categorie: Evenimente
Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”

Centrul Areopagus din Timișoara vă invită miercuri, 11 mai 2016, de la orele 19.00, la lansarea cărţii „Capcanele Facebook-ului”, de Remus Runcan. 

Întâlnirea va avea loc la sediul Centrului Areopagus din Calea Martirilor nr 104, Timișoara. Vă rugăm să confirmați participarea la [email protected]

REMUS RUNCAN este licenţiat al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, în domeniul Teologie, specializarea Teologie Baptistă Pastorală, din anul 1996. În anul 2002, a primit titlul de Master of Arts laTCM International Institute Viena, Austria. În acelaşi an, a absolvit cursul postuniversitar Practica Asistenţei Sociale Orientată Spiritual, la Universitatea de Vest din Timişoara. 

În 2003, a urmat cursul postuniversitar Management competitiv, resurse umane, financiare şi marketing, la Universitatea Politehnică din Timişoara. În anul 2016, a susţinut teza de doctorat în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie de la Universitatea de Vest din Timişoara, cu tema "Comunicarea virtuală şi efectele ei asupra relaţiilor umane. Capcanele Facebook-ului"

În prezent, este pastor şi conferenţiar la diferite simpozioane naţionale şi internaţionale, invitat la diferite posturi de radio şi televiziune creştine şi laice. Domeniile de interes ştiinţific sunt legate de: teologie practică, asistenţă socială, comunicare, educaţie şi Facebook. 


Știre preluată de pe www.areopagus.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Eclesiastul 11:9 Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi, dar să ştii că, pentru toate acestea, te va chema Dumnezeu la judecată.