Protest in Melbourne - Australia
Adăugată de MirceaCimpean in 12/01/2016, citită de 2.196 ori
Autor: Mircea Cimpean, Categorie: Anunțuri

Din partea Comunitatii Penticostale Romane din Australia si New Zealand, cu ocazia celei de-a 14 Conventie desfasurata in Orasul Perth in data de 7-10 ianuarie 2016, anuntam redactarea unei declaratii oficiale de solidaritate cu Fam Bodnariu care a fost citita public.

Totodata, pe data de 30 ianuarie se va desfasura un protest in fata Consulatului General din Melbourne- Australia, la ora 10AM sharp la adresa: Royal Norwegian Consulate General, 1 Princess Street, Kew, Victoria. Au fost contactati liderii Comunitatilor Romane care toti si-au exprimat aprobarea si participarea la aceasta actiune. In curs de organizare a unui protest este si orasul Brisbane.

Astazi 12/1/2016, postul de radio RVE- Melbourne, Australia a avut un program special de 2 ore prin care a informat publicul larg de tot ceea ce se intimpla in Norvegia cu Fam Bodnariu prin ample interviuri din Romania si Australia.

Deasemenea, postul de radio RVE- Auckland, New Zealand au intreprins acceasi actiune informind publicul larg de cazul Fam Bodnariu

Dorim sa informati si sa publicati aceste detalii.

Ps Mircea Cimpean, Melbourne-Australia

[email protected]


Știre preluată de pe www.tabor.asn.au
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni