Revelion 2016 in Muntii Retezat!!!
Adăugată de Tabara.Bradatel in 29/11/2015, citită de 1.978 ori
Autor: Tabara Crestina Bradatel, Categorie: Evenimente
Revelion 2016 in Muntii Retezat!!!

Revelion 2016 in Muntii Retezat!!!


   Vrei sa petrecem cateva zile la munte in inchinare, intr-o atmosfera simpla, placuta si relaxanta, alaturi de tineri din toata tara?


La Tabara Crestina Bradatel esti asteptat tu si prietenii tai.

Poti opta pentru doua variante:

- 4 zile: 30 decembrie 2015 - 2 ianuarie 2016, cost 250 lei

- 5 zile : 30 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016, cost 320 lei

Acest pret include, cazarea, mesele, masa speciala din noaptea de Revelion si urmatoarele nopti si programul. Nu este inclus transportul.

 

La inscriere se va opta pentru varianta dorita.
Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile !!!

 

   Din program:
• timp de lauda si inchinare. Invitat special al evenimentului este Catalin Ciuculescu & band-ul.
• mesaje spirituale de incurajare si rededicare.
• activitati de interior: jocuri distractive, jocuri de masa. Ai un joc de masa acasa? Adu-l cu tine. 
• activitati de exterior: drumetie pe un traseu accesibil, vizitarea Barajuluii de pe Retezat, competitii in zapada, sanius, bineinteles conditia principala este sa avem zapada. 
• program special de Revelion

Rugati-va sa ninga ca-n povesti ca sa avem un Revelion de poveste!

 

   Stii sa schiezi? Da? Atunci te anuntam ca putem merge si la ski in Statiunea Rausor in ziua de 31 decembrie. Daca vii la Revelionul de la Bradatel si vrei sa mergi si la ski, te rugam sa ne anunti dinainte acest lucru. Iti poti aduce echipamentul propriu de schi sau poti inchiria de la statiunea Rausor. Iesirea la statiunea Rausor se va face cu masinile proprii si microbuzele taberei, costurile legate de schiat si inchirierea echipamentului se vor plati separat.


   Cum te poti inscrie pentru programul de Revelion?
Solicita formularul de inscriere la adresa de e-mail: [email protected] , apoi achita un avans de minim 100 RON in contul taberei.
Dupa achitare, trimite confirmarea platii la aceeasi adresa de e-mail si esti inscris!
Locurile sunt limitate!

 

   Cum ajungi?
Tabara este situata lânga orasul Hateg, având in apropiere Gara Subcetate, situata la 2 km de Hateg. Transportul de la gara pana in tabara se poate face cu firme de maxi-taxi. Pentru cei care sosesc cu masina, de pe drumul Hateg - Caransebes, la 10 km dupa iesirea din Hateg sa face stanga dupa Paclisa, spre Clopotiva si apoi spre barajul Gura Apelor de pe Retezat. Din Clopootiva pana in tabara mai aveti de mers aproximativ 12 km. Tabara este viv-a-vis de Pensiunea Iris. Detalii despre traseu si pe site-ul taberei la sectiunea "Locatie".

Va sugeram ca sa va anuntati prietenii despre acest Revelion si sa incercati sa va grupati pe masini din zonele din care veniti. Daca va putem ajuta cu orice informatii o facem dar nu putem sa ne angajam sa va asiguram transportul din zonele voastre. Va rugam mentionati pe formularul de inscriere daca aveti nevoie de transport din Gara Subcetate si incercam sa gasim solutii de a ajunge in tabara. De asemenea va rugam sa mentionati daca veniti cu masina si puteti transporta si alte persoane spre tabara.

 

   Când te cazezi?
Sosirea în tabara se face miercuri, 30 decembrie, între orele 14.00-18.00, pentru efectuarea cazarii. Cazarea se va face in camere tip "student", de cate 6+1, respectiv 8+1 locuri. Fiecare camera are baie proprie prevazuta cu incaperi separate pentru wc, cabina de dus si chiuvete. Cazarea se va face in zone separate: baieti si fete. Exista cateva camere tip "family" de cate 4 locuri si care se pot pune la dispozitie in limita disponibilitatii, prioritate avand familiile cu copii. Si aceste camere au baie proprie.

Prima masa servita este cina, la ora 19.30.

 

Pentru orice alte detalii, scrieti-ne pe e-mailul taberei sau sunati-ne la telefoanele de mai jos:

Mihaela: 0742.082.240

Ionica: 0742.461.146

Email: [email protected]

Pe pagina de Facebook Tabara Crestina Bradatel gasiti poze de la Relionul trecut.

 

Va asteptam cu drag!


Știre preluată de pe www.bradatel.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni