EXPLORĂRI ÎN CREȘTINISM - DVD
Adăugată de torch in 13/08/2014, citită de 1.761 ori
Autor: CE Ministries, UK, Categorie: Audio
EXPLORĂRI ÎN CREȘTINISM - DVD

DVD-ul Explorări în creștinism a câștigat deja o seamă de premii pentru calitatea excelentă și prezentarea plină de căldură a mesajului Evangheliei. Din meniul DVD-ului se pot selecta subtitrări pentru 14 limbi în afară de limba engleză, care este și ea subtitrată pentru persoanele cu deficiențe de auz. Această particularitate face din acest DVD o unealtă extrem de folositoare pentru cei care doresc să înțeleagă mesajul Evangheliei prin vizionarea unui film. Este un mijloc excepțional de a prezenta acest material în limba engleză cu subtitrare într-o altă limbă vorbită de alți membri din grup.

Limbile în care s-a subtitrat DVD-ul:Arabă, Coreană, Olandeză, Farsi, Germană, Japoneză, Poloneză, Română, Spaniolă, Chineză, Engleză (pentru cei cu deficiențe de auz), Franceză, Italiană, Portugheză, Rusă

Acest DVD este disponibil numai în format NTSC. Marea majoritate a aparatelor DVD pot citi acest format, dar cele mai vechi nu o vor face. Discurile PAL sunt disponibile, dar  conțin numai subtitrarea în limba engleză pentru persoanele cu deficiențe de auz.


Știre preluată de pe WWW.FACLIA.RO
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni