Un pastor american ia atitudine: “Nu mai exista rusine si nici decenta ” – pantaloni scurti, slapi si tricouri murdare in Biserica…
Adăugată de DanaDobre in 01/05/2014, citită de 4.486 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Internațional
Un pastor american ia atitudine: “Nu mai exista rusine si nici decenta ” – pantaloni scurti, slapi si tricouri murdare in Biserica…

Un pastor din Statele Unite ale Americii a luat atitudine impotriva acelor credinciosi care vin imbracati indecent la Biserica. El este deranjat de faptul ca membrii congregatiei sale vin sa se roage imbracati in tinute total neadecvate, sau chiar “vulgare”, dupa cum s-a exprimat predicatorul.

Pastorul DeBonville din Biserica Bunul Pastor din Massachusetts, sustine ca in ultimul timp, credinciosii nu mai au nici un respect in ceea ce priveste alegerea tinutei atunci cand vin la biserica.

Unii barbati vin imbracati in pantaloni scurti, slapi, tenisi si tricouri murdare, in timp ce femeile intra in biserica in tinuta de zi cu zi din gospodariile lor.

“Nimeni nu se imbraca in mod corespunzator pentru a merge la biserica. Nu puteti intra in casa lui Dumnezeu ca intr-o piata sau intr-un bar. Nu mai exista rusine si nici decenta”, a predicat pastorul. Cu toate acestea, multi credinciosi nu sunt de acord cu cerinta pastorului de a se imbraca in mod corespunzator cand merg la biserica, argumentand ca “Dumnezeu nu se uita la imbracaminte, ci la adevaratele intentii ale omului”.

Rezolvarea acestei “probleme” nu e asa simpla pe cum pare. Biblia considera important decenta in casa de rugaciune, iar pastorii subliniaza frecvent acest aspect, desi multi credinciosi il ignora, a comentat pentru CNN scriitorul John Blake.

La randul ei, Constance M. Cherry, o binecunoscuta profesoara de religie si autoare a multor lucrari crestine, spune ca felul cum se imbraca credinciosii dezvaluie multe aspecte despre comportamentul lor social.
“Multi adolescent si tineri apreciaza sistemul de valori in raport cu satisfactia lor personala si modelul pe care societatea actual il promoveaza”, sustine ea.


Știre preluată de pe Afirmativ.com
nici la noi nu este departe asa ceva!!!!
Adăugat în 08/05/2014 de dany_86bt
Opțiuni