Fotografia socanta a unui copil crestin, ingrozit si amenintat cu armele, denota intoleranta religioasa a islamistilor!
Adăugată de DanaDobre in 24/04/2014, citită de 4.170 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Internațional
Fotografia socanta a unui copil crestin, ingrozit si amenintat cu armele, denota intoleranta religioasa a islamistilor!

Disputele politice si religioase din Siria nu au nici o limita si nu tin cont de nici o ratiune. O fotografie recenta care a socat intreaga comunitate internationala, prezinta un copil crestin amenintat cu arma de catre rebelii care se opun presedintelui sirian actual Bashar al-Assad.

Acestia doresc sa obtina un sprijin mai mare din partea populatiei islamiste majoritare (care prigoneste constant pe oricine impartaseste religia crestina), la viitoarele alegeri prezidentiale care vor avea loc in luna iunie. Fotografia a fost publicata de catre auto-intitulata „armata siriana libera” si arata un copil (crestin) ingrozit de armele rebelilor care sunt indreptate catre el. Alaturi de poza este mentionat si un text in care se mentioneaza: „Cel mai tanar ostatic al sectei ostile Kessab”.

Populatia mica Kessab a fost o populatie majoritar crestina situata aproape de granita cu Turcia. Trecerea islamistilor prin zona respectiva, a lasat in urma sange si distrugere. Biserici devastate, mai mult de 2000 de case arse, sute de crestini omorati, altii rapiti si nu se mai stie daca mai sunt in viata, desi rapitorii au aratat ca unul din ei, cel mai mic, este inca in viata…

Fotografia cu micul captiv ingrozit si inconjurat de musulmani sunniti inarmati cu pusti, a fost pusa pe retelele de socializare ca un trofeu de razboi din partea radicalilor, dar si ca o avertizare la adresa comunitatii crestine din Siria, ignorata atat de regimul politic aflat la putere, cat si de comunitatile crestine din occident.


Știre preluată de pe afirmativ.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni