Mesagerie pentru utilizatori
Adăugată de Softy in 14/11/2013, citită de 3.296 ori
Autor: echipa resursecrestine.ro, Categorie: Resurse Creștine
Mesagerie pentru utilizatori

Echipa resursecrestine.ro anunta cu bucurie lansarea unei noi sectiuni a site-ului: mesageria pentru utilizatori. Cu siguranta ati avut dorinta sa contactati un utilizator al site-ului si v-ati aflat in imposibilitatea de a face acest lucru daca la profil nu era afisata adresa de email.

Incepand de astazi, asa cum puteti vedea si in imaginea alaturata, la meniul "Contul meu" aveti si optiunea "Mesaje", care va permite sa scrieti unui utilizator de pe site un mesaj. Destinatarul va primi un email care il va anunta ca a primit un mesaj pe site, iar dupa ce se va autentifica pe site va putea citi mesajul si va putea sa va raspunda la el.

Speram ca aceasta noua functionalitate sa va ajute sa puteti colabora mai eficient in activitatea dvs. de pe site. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa ne contactati.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Intelept lucrat, multumim Resurse Crestine, pentru ajutorul dat, fiti binecuvintatati! Cu respect ;Sanda Tulics
Adăugat în 14/11/2013 de sanda_tulics
O decizie buna, fiti binecuvantati!
Adăugat în 15/11/2013 de lboltasu
Slavit sa fie Dumnezeu care imbraca in intelepciune sfanta pe poporul Sau! O decie deosebita, nespus de utila pentru multi dintre noi care nu avem computer propriu cu adresa de email, nr. de telefon sau alte posibilitati de a contacta pe toti cei ce ne-au devenit adevarati prieteni si tovarasi de partasie in urma frecventarii acestui site crestin dar si pe altii carora avem poate ceva sugestii de imbunatatirea lucrarilor postate precum si cererea unor explicatii in urma unor comentarii neintelese;de asemeni utilitatea mesageriei creste si datorita faptului ca ne putem comunica si dorintele de sustinere in rugaciune si problemele cu care ne confruntam fiecare acolo unde suntem; in felul acesta, la o resursa postata va putea apare doar comentariul strict legat de respectiva lucrare concentrandu-ne atentia mai mult si mai bine asupra mesajului ce se doreste transmis; fiti binecuvantati pe mai departe cu sfanta intelepciune ca astfel toate sa creasca DIN PUTERE IN PUTERE! FIE SPRE GLORIA DOMNULUI! MULTUMIRI!!!
Adăugat în 16/11/2013 de floridinmaracineni
Cunoaşterea celuilat în corespondenţa reciprocă este mama eliminării a jumătate din relele bănuite dar inexistente în chip real ...şi este şi cobaiul sincerităţii pe probarea inimii
Adăugat în 18/11/2013 de CedrulLibanului
minunat...cred ca ne va ajuta foarte mult
Adăugat în 19/11/2013 de alinivasco
Foarte buna idee!Suneti o pagina namaipomenita resursecrestine.ro!!!Fiti binecuvanati de Domnul!
Adăugat în 26/11/2013 de GodLoveYou
Opțiuni